lördag 31 januari 2009

Dumma friskis!

Blev ingen träning idag, dumma friskis! Passet är tydligen helt fullbokat, så om man inte har köpt platser får man ställa sig i kö... Om sedan nån som har köpt en fast plats på passet inte kommer kan de i kön ta deras plats. Var två som inte kom och det var tre före mig i kön... Så det var bara att vända hem igen och försöka hitta på något annat att göra. Helsta då något som inte stör sambon så han kan koncentrera sig på att plugga. Woho.

Har iaf bakat ett bröd, står i ugnen nu. Vad kan man göra mer som inte stör så mycket? Hmm...Får väl ta och sticka lite mer på min sjal, är inne på nystan tre ny (stora nystan, inte de pluttiga man ser i affären). Sjalen fyller upp hela stickkorgen nu, undrar hur stor den kommer att bli när den är färdig? Det ska bli en hjärtevärmare som man kan svepa om sig och knyta i ryggen, så antagligen riktigt stor :)

Senare
Blev en sockerkaka också till fikat... Hällde på lite glasstopping typ daimkulor, blev riktigt gott! :) Sen var alla krafter uttömda, så det blev kinamat till kvällsmat ;) Sambon fick bestämma menyn... Har sett ganska många avsnitt av vänner idag, samt stickat mer på sjalen. Börjar få ont i fingrarna, speciellt ena pekfingret. Tur att jag ska göra annat imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar