tisdag 23 februari 2010

Oj, vilken helg!

Tyckte inte det var så himla mycket inplanerat denna helgen, men det visade sig att det var så det räckte och blev över...

I fredags åkte vi hem till min snälla mamma som hade lovat att hjälpa mig med att sy en väska i lapptäcksteknik. Det var tur, annars hade jag nog inte varit färdig med den ännu! Satt uppe till klockan ett på natten och donade. Var ju tvungen att få den färdig, skulle ge bort den i present på söndagen... Tycker det är mysigt att sitta hemma hos mamma och sy, trevligt med sällskap (plus att hon kan mer om sömnad än jag kan).

Lördag blev det till att sätta sig vid symaskinen igen, väskan måste ju ha axelremmar också! Blev en smula småstressigt, allt tar ju mycket längre tid än man tror. Lyckades dock bli färdig och springa genom duschen. Sen var det ju lite nervöst om födelsedagbarnet skulle gilla presenten, det är ju inte alla som gillar hemgjorda, mjuka paket. Vi stoppade i ett presentkort på böcker också, för säkerhets skull... Men idag var det ju dags för annat kalas. Åkte till min kära farmor som bjöd på smaskig födelsedagsmiddag. Hade planerat att överraska lillebrors sambo på söndagen, och eftersom de bor i samma stad bestämde vi oss för att vi inte vågade köra hem igen (var ju stormvarning klass 2 i norra götaland) utan stannade kvar hos farmor över natten. Så lördagen blev ganska lugn, hann till och med att sticka lite! Tycker om att umgås med min familj, även om det är store och högljudd ibland :-)

I söndags var det återigen upp tidigt, skulle bäddas och förberedas frukost. Vet inte riktigt vad jag gjorde, när jag tänker efter tror jag varken att jag hjälpte till med varken frukost eller bäddning. Frukosten fixade syster med bravur! Trava iväg till lillebror i snö och blåst, smyga upp för trapporna, ringa på och sjunga! Hon blev riktigt överraskad, hihi! Fick macka på sängen, paket och god frukost. Och hon gillade väskan! Vad glad jag blev, hade gissat helt rätt! :-) Efter att had ätit frukost färdigt hos dem gick vi tillbaka, packade färdigt och såg lite på skidåkning innan vi styrde kosan tillbaka till fädernehemmet. Där blev det ytterligare packning, tog ju inte med oss allt till farmor... Sen satte sig mamma och jag framför datorn. Dags att beställa kläder! Köpte kläder från Gudrun Sjödén för 2200:-! Men jag är helnöjd, hoppas paketet kommer snabbt! Blev även den klänningen jag har visat innan. Vilken? Det får ni väl se när ni bjuder mig på fest! Sen var dagen nästan slut... körde hem, släppte av katten och åkte till sambons mormor för att äta kvällsmat. Mums! På vägen hem sen passade vi på att hämta upp Wilson, sen kunde vi äntligen sjunka ner i soffan... Aaah...

2 kommentarer:

  1. Ska föreställa lasagne men min kamera är lite knäpp. :)
    Eller är det jag, vet inte, men det blir suddiga bilder jämt och ständigt.

    SvaraRadera
  2. SV: hahaha, vilken underbar spalt! mycket passande, och väldigt uppskattad =) jag ska lätt börja referera till fru ribbing =)

    SvaraRadera