tisdag 14 juli 2009

Ett steg närmre...

Vi har kommit ett steg närmre huset nu. Igår var vi hos henne som bor i huset nu för att peka ut vad vi inte ville att hon skulle slänga. Som typ spadar, räfsor, krukor och häcksax. Kom även överens om ett pris på hammocken, vi ger 500 för den - inklusive dynor och tak. Tyckte det var en rätt bra deal. Pax för först tuppluren i den!!! Kändes lite konstigt att stå där och peka och paxa, lite som vi var inne och klampade i en annans privata hem. Ännu värre blev det när vi frågade om vi fick mäta golven där uppe, som jag ratade hennes hem för att vi vill riva väggen! Men om 1½ månad är det vårt hem... Känns lite abstrakt.

Jakten på golv går vidare. Har letat efter sidor som kan tänka sig sälja golvet ännu billigare till oss. Hittade en sida från Slovakien som "bara" tar 267 kr/kvm. Tror inte det går att få billigare, men sen beror det ju på frakten. Måste köpa mer än 50 kvm för att få det fraktfritt och så mycket behöver vi inte. Från Stockholm räckte det med 10 kvm för fraktfritt. Hmm... kräver mer undersökning.

Kom att tänka på en sak igår, hur mycket vi i umgängeskretsen gör saker samtidigt. Nästan allihop hittade en respektive på ett halvår, en hel del funderar på att gifta sig samtidigt och nu håller vi på att flytta nästan samtidigt. Vilket betyder att flyttlådorna blir helt snurriga av att vandra runt mellan oss. Vi har blivit lovade lådor av Ewa, som vi lånar ut till Joan innan vi använder dem... Men sen ska nog flyttlådorna få vila lite, jag tror vi är sist ute med att flytta. Kan undra om det blir så att alla skaffar barn samtidigt också? I så fall är det nog tid att alla sätter igång, för första bebisen tittar ut närsomhelst :-)

1 kommentar:

  1. Vi gör lite bakvänt alla er andra ;) Vi kör flytten först, sen barn och väntar med giftemål... vi har ju däremot en massa skojiga bröllop att se framemot :D

    SvaraRadera